UncategorizedNovember 15, 2023by main

Raspisan konkurs za nagrade za izuzetnost u turizmu

Turistička organizacija opštine Žabalj poziva sve zainteresovane da učestvuju u konkursu „Otkrijte Žabalj“ i da tako pokažu svoju posvećenost razvoju turizma u našoj opštini. Cilj ovog konkursa je prepoznati i nagraditi najbolje iz različitih kategorija koje doprinose turističkoj privlačnosti naše regije.

 

Kategorije:

-Najbolja turistička manifestacija: Ova kategorija je posvećena događajima koji privlače posetioce i doprinose promociji Žablja kao turističke destinacije.

-Izvanredan ugostiteljski objekat/smeštaj u domaćoj radinosti: Ova kategorija prepoznaje izuzetnost u ugostiteljstvu i smeštaju, sa posebnim fokusom na autentičnost i gostoljubivost.

-Najbolje udruženje/poljoprivredno gazdinstvo/privrednik: Ova kategorija ističe doprinos udruženja, poljoprivrednih gazdinstava i pojedinaca u razvoju lokalnog turizma i privrede.

-Najbolji ukusi: Ova kategorija slavi gastronomske čari Žablja, ističući najbolje ukuse i specijalitete regije.

 

Kriterijumi za nominaciju:

  • Originalnost i kreativnost
  • Uticaj na lokalnu zajednicu
  • Kvalitet usluge/ponude
  • Inovacije u turističkom iskustvu
  • Doprinos promociji Žablja kao turističke destinacije

Dobitnici će dobiti priliku za promociju svojih usluga kroz kanale Turističke organizacije opštine Žabalj. Svi dobitnici će dobiti zvanični sertifikat o izuzetnosti u turizmu.

Svoje predloge poslati na mejl Turističke organizacije opštine Žabalj visitzabalj@gmail.com.       Rok za prijave je 20. septembar.

Share