Priznanje „Zlatna trešnja“ za Turističku organizaciju opštine Žabalj

Na 14. Medjunarodnom sajmu privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma„ Dani trešnje“ u Mostaru, od 1. do 3. juna predstavljena je turistička ponuda opštine Žabalj. Za promociju turističkog proizvoda – golf turizma, Turistička organizacija opštine Žabalj dobila je najviše priznanje ove manifestacije „Zlatnu trešnju“.

Saradnja grada Mostar i opštine Žabalj zasnovana je upravo na golfu, obzirom da grad Mostar ima projekat za izgradnju golf igrališta sa 18 rupa, te je delegacija u par navrata posetila našu opštinu sa ciljem razmene iskustava oko istog. Saradnja se sigurno može proširiti i na druge oblasti, tako da je učešće na ovom sajmu, kao prve opštine iz Srbije, sigurno od velikog značaja za unapređenje odnosa i privrednu saradnju u regionu.

Na samom otvaranju manifestacije u ime predsednika opštine Žabalj, gospodina Čedomira Božića, uručeni su prigodni pokloni – slike sa motivima ravnice našeg slikara Slobodana Bobe Stojanovića. Slike su uručene gradonačelniku Mostara gospodinu Ljubi Bešliću i direktoru Sajma gospodinu Salemu Bubalu.

Pored domaćih, na Danima trešnje 2016. predstavilo se i 60-ak izlagača iz Albanije, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije i Srbije


DSC_034746782

Share