Frogville Fest 2016

Frogville zadruga s ponosom predstavlja – PETI ROĐENDAN !!!
18. jun, subota, mali stadion // Žabalj

Pripreme su u toku, nastojimo da i ove godine proširimo delatnost time što ćemo pored koncerta imati razna dešavanja u obliku kreativno-edukativnih tribina i radionica i potruditi se da kreiramo što bogatiji kulturno-umetničko-zabavno-edukativni program. Cilj je da mladima sa teritorije opštine Žabalj i šire okoline ponudimo spoj lepog i korisnog, da održimo tribine gde će se raspravljati o nekoj od aktuelnih tema koje se tiču mladih i njihovog položaja u društvu, otvorene muzičke radionice, razna predavanja i promovisanja omladinskog stvaralaštva i drugo.

Za kraj trodnevnog festivala vam spremamo koncert, potrudićemo se da produkcija i organizacija događaja budu na visokom nivou i sve bude i bolje nego prošle godine. Ko je bio prošle godine, zna šta to znači i verujemo da će nas posetiti i ovaj put. Dajemo sve od sebe da ceo festival bude u znaku PETOG ROĐENDANA i da sve protekne u najboljem redu.

Sve informacije o prodajnim mestima i cenama karte, lokaciji festivala, vidovima prevoza za Žabalj i redovima vožnje – očekujte uskoro. Pobrinućemo se da budete na vreme obavešteni o svim bitnim informacijama.

Line up:

Muzika Poludelih

Vizelj

BDfuse

Stereo Banana

Orthodox Celts

IrieFM

after party-Wacko & DJ Janchezz

 

VELIKI POZDRAV, VIDIMO SE USKORO 🙂


Frogville Fest 2016


fvf16

Share