Žabalj Golf Tournament

Četvrti po redu golf turnir “Žabalj Golf Tournament” u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf centra 021, a pod pokroviteljstvom opštine Žabalj i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija održan je u nedelju 19. Juna.

I pored loših vremenskih prilika na teren je izašlo 18 golfera, a rezultati su sledeći:

U konkurenciji B grupe:

Prvo mesto osvojio je Dino Jusufović.

Drugo mesto pripalo je golferu Popov Strahinji.

Treće mesto Kovačević Srđanu.

U konkurenciji A grupe:

Prvo mesto je osvojio Aleksandar Bursić.

Drugo mesto Dejan Ćurčić.

Treće mesto je pripalo Aleksandru Đorđeviću.

U kategoriji dama najbolja je bila Jovana Ćurčić.

“Longest drive” najduži početni udarac izveo je Slobodan Lainović, a “nearest to the pin” najbliži zastavici iz prvog udarca bio je Strahinja Popov

Ukupan pobednik turnira je Slobodan Lainović.

Na ceremoniji dodele nagrada i priznanja, predsednik Golf centra gospodin Saša Jokić zahvalio se opštini Žabalj na dosadašnjoj podršci i izrazio želju da se ona nastavi u narednom periodu.

Svi gosti turnira imali su priliku da se bliže upoznaju sa najmasovnijim individualnim sportom na svetu i naprave svoje prve golferske korake na Golf demo danu.

Među prisutnim gostima bila je i delegacija grada Mostara, na čelu sa zamenikom gradonačelnika gospodinom Salemom Bubalom, koji je pozdravio sve prisutne i izrazio nadu da će uskoro početi radovi na izgradnji golf terena u Mostaru koji će još više učvrstiti i proširiti saradnju, ne samo opštine Žabalj i grada Mostara, već i regiona.


IMG_2649IMG_2759IMG_2775IMG_2807 IMG_2815

 

Share