UncategorizedSeptember 29, 2022by galeus

12. turistički forum, Vrnjačka banja

Turistička organizacija opštine Žabalj učestvovala je na 12. Turističkom forumu u Vrnjačkoj banji, koji je organizovala Turistička organizacija Srbije u saradnji sa Turističkom organizacijom Vrnjačke Banje u periodu od 26. do 28. septembra 2022. godine.
Cilj foruma je, pre svega, edukacija zaposlenih u turizmu, te je veliki broj predstavnika iz turističkih organizacija iz svih krajeva Srbije, mogao čuti zanimljiva predavanja.

Tema – Trendovi nakon pandemije u industriji turizma i odgovor turističkih destinacija na nastale promene – prezantovana je od strane Majed Al Hasanat, direktora Petra Jordan, na primeru grada Petre. Ništa manje zanimljive teme bile su i – Upravljanje procesom projekata na lokalnom, regionalnom i nacionalnom nivou – predavača Jelene Vidović, projektne direktorke poslovno prostornog centra BSC Kranj, kao i – Značaj integralnog planiranja razvoja turizma na nivou destinacija, program razvoja i plan promotivnih aktivnosti – predavača Renate Pindžo, direktorke komunikacija Saveta stranih investitora u Srbiji.

Na svečanom otvaranju, direktorka TOS-a, Marija Labović, naglasila je značaj oporavka srpskog turizma posle dve teške godine, dodajući da je pred turističkim radnicima period kada se neće osvrtati unazad već ići napred, prateći trendove, ulagati u ljude i vredno raditi kako bi rezultati turizma bili još bolji.

 

 

Share