UncategorizedSeptember 14, 2018by galeus

Sajam turizma OTDYKH , Moskva

Turistička organizacija opštine Žabalj i Golf klub centar iz Žablja predstavili su turističku ponudu opštine na Sajmu turizma OTDYKH 2018 u Moskvi od 11. do 13. septembra. Akcenat prezentacije bio je na ponudi aktivnog odmora i nove tematske rute “Put meda i sira”.

U sredu, 12 .septembra, održan je okrugli sto gde su predstavljene ponude “malih gradova” Srbije, ruskim turoperatorima. Tom prilikom predstavljene su najznačajnije atraktivnosti opštine Žabalj, a prisutni su imali prilike da pogledaju kratak promotivni film.

Na poziv moskovskog golf Country cluba, upriličena je poseta istom, gde su sa domaćinima razmenjena iskustva i gde su predstavnici turizma opštine Žabalj upoznati sa bitnim informacijama o upravljanju i održavanju golf terena, kao i turističkim golferskim turama. Inače radi se o jednom od 12 moskovskih golf terena, koji je ujedno diplomatski teren, ima tradiciju dugu 25 godina i spada među najelitnije u Rusiji.

Inače pored opštine Žabalj, na štandu Nacionalne turističke organizacije, koja je dobila i specijalnu nagradu sajma za izlaganje, predstavljene su turističke ponude Beograda, Subotice, Novog Pazara, Požarevca, Niške Banje, prirodnjačkog muzeja iz Svilajnca, hotela Crowne plaza, recepivne agencije Luna travel, kao i Republike Srpske.


mos1

mos2

mos3

mos4

mos5

mos6

Share