Žabalj golf tournament

Proteklog vikenda 23. marta 2019. godine zvanično je otvorena takmičarska sezona na golf terenu u Žablju. Tom prilikom Turistička organizacija opštine Žabalj i Golf klub centar, organizovali su konferenciju za predstavnike medija.

Na konferenciji prisutnima se obratio predsednik opštine Žabalj, gospodin Čedomir Božić, koji je izrazio zadovoljstvo što se svake godine povećava ulaganje u infrastrukturu terena, po kojima opština postala prepoznatljiva u regionu, kao i što svake godine raste broj posetilaca.
Takođe je naglasio da opština Žabalj svake godine povećava budžet za razvoj i promociju turizma.

Direktorka Turističke organizacije pozdravila je prisutne i istakla značaj golf terena za celokupni razvoj destinacije, obzirom da je golf kao turistički proizvod prepoznat u Strategiji razvoja turizma Republike Srbije 2016/25, kao i u Planu razvoja turizma APV 2018/ 22.
Takođe je predstavila tematsku rutu “Put sira i meda” i pozvala sve da probaju proizvode prisutnih proizvođača sa Puta.

Na kraju se prisutnima obratila Milica Ošap, predsednica Golf klub centra koja je upoznala prisutne sa terenom, planiranim investicijama ,radom kluba i najavila najznačajnije turnire tokom 2019. godine.

Takmičarsku sezonu je otvorio, sada već tradicionalni “Žabalj Golf Tournament”, koji je održan po sedmi put. Turnir se održava pod pokroviteljstvom opštine Žabalj, a ove godine na teren je izašlo 30 igrača.

U juniorskoj kategoriji prvo mesto osvojio je Nikola Bjelobaba -28 neto stableford poena; na drugom mestu je Momir Vickovic sa 23 neto stableford poena dok je na trecem mestu Marko Sušić sa 18 neto stableford poena

U kategoriji dama pobednica je Jasna Damjanovic sa 29 neto stableford poena , drugo mesto zauzela je Sara Sušić 28 neto stableford poena, Maja Ilić je na trecem mestu sa 23 neto stableford poena.

U muškoj kategoriji prvo mesto pripalo je Kunić Vladimiru sa 23 neto stableford poena, na drugom mestu je Boško Palkovljević sa 33 neto stableford poena ,na trecem mestu je Boris Damjanović sa 30 neto stableford poena

Ukupni pobednik Zabalj Golf Tournamenta za 2019. godinu je Slobodan Lainović osvojenih 28 stableford bruto poena.

Nearest to the pin -Miroslav Ivanović

Longest drive-Željko Milovac

Zahvaljujemo se Opštini Žabalj, Golf klub centru, svim takmičarima, predstavnicima medija i gostima na podršci u promociji naše destinacije.


IMG_7728

IMG_7753

IMG_7780

IMG_7815

IMG_7852

IMG_7854

IMG_7858

IMG_7861

IMG_7866

Share