USPEŠNA PROMOCIJA PROJEKTA GOLFOM KROZ REGION U LUKAVCU I TUZLI

Predstavljanjem projekta “Golfom kroz region” u Lukavcu i Tuzli, započeta je promocija u Bosni i Hercegovini. Projektom je planirano da se tokom godine promocije održe još u nekoliko gradova BiH: Sarajevu, Banja Luci i Mostaru.

Pred više stotina ljudi na otvaranju sajma turizma “List” u Lukavcu, 08. maja, predstavljena je najveća atrakcija opštine Žabalj – golf teren. Svi zainteresovani imali su prilike napraviti prve korake u golfu na putting stazici i upoznati se bliže sa ovim sportom.

U saradnji sa Turističkom zajednicom Tuzlanskog kantona i Turističkom zajednicom grada Tuzla, 09. maja, u centru Tuzle ispred Info centra organizovana je promocija opštine Žabalj, gde su se takođe svi zainteresovani mogli bliže upoznati sa golfom, ali i celokupnom ponudom opštine.

Svakako je uz prezentaciju projekta, akcenat bio i na tematskoj ruti “Put sira i meda”, koja je naišla na veliko interesovanje, te smo bili gosti organske farme koza “Milo selo”, koja je lider u proizvodnji organskog mleka i drugih poljoprivrednih proizvoda, te dogovorili povezivanje sa našim proizvođačima radi razmene iskustva kao i moguće saradnje na EU projektima.

Zahvaljujemo se partnerima iz Bosne i Hercegovine: Lukavačkom sajmu, Turističkoj zajednici Tuzlanskog kantona i Turističkoj zajednici grada Tuzla.

Promocija je izuzetno dobro najavljena i propraćena od strane medija (RTV Lukavac, RTVTK, RTV Slon, Radio Studio D, Lukavački info portal sodaLIVE i dr.).


IMG_8204 (Medium)

IMG_8210 (Medium)

IMG_8237 (Medium)

IMG_8238 (Medium)

IMG_8243 (Medium)

Share