UncategorizedApril 23, 2023by main

Sajam za penzionere održan u Žablju

Sajam za penzionere „Penzioner – naša obaveza“ održan je u žabaljskoj sportskoj hali.

Penzioneri iz opštine Žabalj imali su priliku da iskoriste pogodnosti izložbenog programa, kroz pojedinačne programske postavke Doma zdravlja Žabalj, farmaceutskih kompanija, kuća iz oblasti zdravstva, medicinskih usluga i usluga socijalne brige i zaštite, banaka i osiguravajućih društava, turističkih organizacija, kompanija iz oblasti prehrambene industrije, dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani, proizvođača i distributera medicinske i sportske opreme i ostalih organizacija i kompanija koje se u okviru svoje delatnosti bave poboljšanjem kvaliteta života populacije starije od 60 godina.

Predsednik opštine Žabalj Uroš Radanović poručio je da je lokalna samouprava uvek podrška penzionerima.

“Zahvalni smo našim starijim sugrađanima na svemu što su u prethodnim godinama i decenijama učinili za našu opštinu i želimo to da im pokažemo, da vide da imamo sluha za njihove potrebe”, podvukao je Radanović.

Direktor Turističke organizacije opštine Žabalj Sergej Zaporožac istakao je da je ovo jedan od načina da iskažu zahvalnost sugrađanima koji su mnogo dali tokom svog radnog veka.

“Ovo je treći po redu sajam koji organizujemo za penzionere i želimo na taj način da im olakšamo dostupnost mnogih usluga, da im omogućimo mnoge pogodnosti i da im pokažemo da smo uvek tu za njih”, izjavio je Zaporožac.

Penzioneri su uživali u kreativno-edukativnim radionicama, igrali su šah, takođe su uživali u muzičkom programu, a organizovana je i tombola.

Opština Žabalj i Turistička organizacija Opštine Žabalj organizovali su sajam, sa ciljem da podstaknu različite vrste pomoći i podrške penzionerima.

Share