UncategorizedJanuary 18, 2019by galeus

Sajam turizma u Beču

Od 11. do 13. januara 2019. godine održan je turistički sajam “Ferienmesse” u Beču, na kom su turističku ponudu Republike Srbije predstavili brojni privrednici iz oblasti turizma. Nosilac štanda bile su Privredna komora Vojvodine (PKV) i Privredna komora Srbije (PKS).

Drugog dana sajamske manifestacije štand je posetio ambasador Republike Srbije u Austriji, gospodin Nebojša Rodić. Turistička organizacija opštine Žabalj, zajedno sa partnerskom agencijom Evropa turs iz Novog Sada, održala je sastanak sa turističkom agencijom Travellab iz Beča, u okviru kog je prezentovan “Put sira i meda”, kao i celokupna ponuda opštine.

Na sajmu se predstavio i grad Beograd, kao i Turistička organizacija Republike Srpske.

Inače sajam je otvorio predsednik Privredne komore Austrije Christoph Leitl, pritom pohvalivši najavu nove austrijske Vlade o smanjenju PDV-a u sektoru turizma sa 13 na 10 posto. Na sajmu je bilo preko 800 izlagača iz čak 80 zemalja.

Tokom četiri dana sajam je posetilo više od 155000 posetilaca. Zemlja partner bila je Indonezija, a partnerska regija iz Austrije bio je Burgerland.


6 (Large)

7 (Large)

8 (Large)

9 (Large)

10 (Large)

Share