Golf turnir “Žabalj Open”

U subotu 27. juna po treći put održan je golf turnir Žabalj open, u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf club centra, a pod pokroviteljstvom opštine Žabalj i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Da turnir dobija na značaju i popularnosti govori sve veći broj igrača, ovog puta ukupno 31 golfer je igrao turnir. Obzirom da smo pored domaćih, imali i golfere iz Slovenije i Arizone ( SAD), možemo reći da je turnir imao i međunarodni karakter.

Kao gosti na turniru i na golf demo danu su bili prisutni: pokrajinski sekretar za privredu Miroslav Vasin, predstavnici više vojvođanskih opština i predstavnici grada Mostara.

Delegacija iz Mostara , na čelu sa prvim menadžerom grada prepoznala je našu opštinu, kao budućeg partnera i saradnika, obzirom da Mostar ima kompletnu projektno plansku dokumentaciju, za izgradnju golf terena sa 18 rupa. Ovom prilikom prvi menadžer grada Mostara gosp. Bubalo uručio je predsedniku opštine Žabalj, Monografiju grada Mostara, sa posvetom gradonačelnika Mostara gosp. Bešlića.

Na golf turniru je učestvovao 31 igrač, a najuspešniji bili su:

Kategorija seniora:

I mesto – Dragan Radaković; II mesto – Zoran Trifunović; III mesto – Boško Palkovljević

Kategorija seniorki:

I mesto – Ivana Janković; II mesto – Irena Žebić; III mesto– Jadranka Pelan

Kategorija juniora:

I mesto – Jelena Lainović; II mesto – Jovana Ćurčić; III mesto – Vuk Ranković

UKUPNI POBEDNIK: Slobodan Lainović

Pobednicima su na ceremoniji dodele nagrada, pehare i medalje uručili predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić i predsednik Golf Centra, Saša Jokić.


IMG_3990

IMG_4042

IMG_4273

Share