43. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 24. do 27. marta, Turistička organizacija opštine Žabalj je zajedno sa Turističkom organizacijom opštine Temerin, prezentovala ponudu pod sloganom „Jegrička nas spaja“.
Cilj je podsticanje razvoja turizma na ovoj panonskoj lepotici, koja treba da postane nezaobilazni deo turističkih aranžmana u Potisju, pa i Vojvodini.

U četiri dana sajma svoje proizvode na degustaciju i prodaju izložili su PG „Farmer“ – sirevi, PG Damjanović, PG Vladisavljević i Pčelarstvo Radanov – med i proizvodi od meda, „Bombonica“ – tradicionalne svilene bombone, vinarija Botić i destilerija Zlokolica. Na štandu su se predstavili i izlagači iz opštine Temerin.

Štand turističke organizacije posetili su predsednik opštine Žabalj, Uroš Radanović, i član opštinskog veća za turizam, Zoran Šolaja, sa saradnicima. Tokom sajma organizovana je nagradna igra za posetioce. Nagrade su obezbedili – čarda „Debeli lad“ i restoran sa prenoćištem „Toki-Boki“, iz opštine Žabalj, dok su iz opštine Temerin posetioce nagradili hotel „Moja čarda“, TOO Temerin i Temerinski bazeni.

 

Share