UncategorizedFebruary 27, 2020by galeus

42. medjunarodni sajam turizma u Beogradu

Na 42. medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održao od 20. do 23. februara, Turistička organizacija opštine Žabalj je zajedno sa Turističkom organizacijom opštine Temerin prezentovala ponudu Potisja i tako načinila prvi korak u povezivanju turističke ponude Potisja.

U četiri dana sajma svoje proizvode na degustaciju i prodaju izložili su PG Radišić sa sirevima, PG Damjanović , PG Vladisavljević i Pčelinjak Pinjić sa medom i proizvodima od meda, Krancla sa tradicionanim štrudlama, vinarija Botić i udruženje vinogradara, vinara i voćara „Boronj“ sa potiskim vinima. Na štandu su se predstavili sa medom i vinom i izlagači iz opštine Temerin.

Štand turističke organizacije posetili su predsednik opštine Žabalj, gospodin Čedomir Božić sa saradnicima Zlokolica Radomirom i Dovedan Novom. Golf klub Centar je organizovao mini golf akademiju, a tokom sajma organizovana je nagradna igra za posetioce. Nagrade su obezbedili Golf klub Centar, etno restoran Letić, čarda Debeli lad iz opštine Žabalj, hotel Moja čarda, TOO Temerin I Kreativna radionica iz Temerina.


Share