40. Sajam turizma u Beogradu

Na 40. Sajmu turizma u Beogradu, koji se održao od 22. do 25. februara, Turistička organizacija opštine Žabalj prezentovala je svoju turističku ponudu pod sloganom „Sve bliži“. Na sajmu je predstavljena nova brošura i tri turistička paketa za jednodnevne izlete.

Prvog dana sajma prezentovan je paket “ Golf i lubenica” u okviru kojeg su se predstavili golf club Centar 021 iz Žablja, etno restoran Letić, destilerija Two doves i Pčelarstvo Radanov iz Đurđeva.

Drugog dana predstavljen je paket “Stara luka potiskih velikana” uz degustaciju proizvoda poljoprivrednog gazdinstva Radišić, vinarije Botić i riblje čarde Tiha Tisa iz Čuruga.

Trećeg dana plasiran je paket “Jegrička lepotica” i tom prilikom predstavljeni su restorani Naša lovačka priča i čarda Debeli lad iz Žablja.

Poslednjeg dana sajma svi zainteresovani posetioci imali su priliku da naprave prve korake u golfu i da degustiraju tipične proizvode iz naše opštine.

Štand turističke organizacije posetili su predsednik opštine Žabalj gospodin Čedomir Božić, predsednik Skupštine gospodin Radovan Čolić i član opštinskog veća za turizam gospodin Boris Straživuk.

Tokom sajma organizovana je nagradna igra za posetioce. Nagrade su obezbedili golf klub Centar 021 i ugostitelji iz opštine Žabalj, tako da će oni najsrećniji imati priliku da posete našu opštinu u narednom periodu.


bg6

bg5

bg4

bg3

bg2

bg1

Share