Sajam turizma u Kragujevcu

Written by cptgaleus on . Posted in Novosti

12. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma u Kragujevcu završen je u fantastičnoj atmosferi, u maniru najuspešnijeg i najvećeg turističkog događaja u regionu uz nastup pevačke grupe Studenac, AFA „Svetozar Marković“.

Prisutnim izlagačima obratili su se direktor TOS Marija Labović, direktor GTO Kragujevac Bojan Pavlović i pomoćnik direktora Šumadija sajma Mirjana Milenković. Domaćini ove manifestacije, poželeli su izlagačima dobru turističku predstojeću godinu i izrazili zahvalnost za izuzetan doprinos na ovogodišnjem sajmu, dodelom priznanja učesnicima manifestacije.

Tokom tri sajamska dana posetioci su imali priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom i smeštajnim kapacitetima, kulturom i običajima, da uživaju uz najlepša vina i ostale specijalitete, koje je predstavilo više od 60 izlagača i suizlagača iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

Turistička organizacija opštine Žabalj ove godine predstavila se samostalno gde je, u okviru svog štanda, predstavila celokupnu turističku ponudu opštine Žabalj, sa naglaskom na promociju tematske rute „Put sira i meda“, kao i promociju programa za jednodnevne izlete, kao što je Čuruški špacirung.


govor

stand2

stand1

reportaza

studenac

  •  
  •  
  •  
  •